Οδηγός Ελληνικών Επιχειρήσεων
Οδηγός Ελληνικών Επιχειρήσεων

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ:

 

5 Αποτελεσματικές Συμβουλές για να βρεις Φτηνά Αεροπορικά Εισιτήρια!

1. Όταν σχεδιάζεις το ταξίδι σου, ο καλύτερος τρόπος για να βρεις φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, είναι να κλείσεις θέση 6 ως 12 μήνες πριν. Αν προσπαθήσεις να βρεις εισιτήριο 2 ή 3 μέρες πριν τότε θα το πάρεις στην ακριβότερη δυνατή τιμή.

2. Εκτός αν βέβαια θέλεις να πας στο αεροδρόμιο και να περιμένεις standby. Ίσως να χρειαστείς να διανυκτερεύσεις εκεί για να κερδίσεις διακόσια ή τριακόσια Ευρώ. Απόφυγε τα standby σε περιόδους αιχμής. Οι αεροπορικές εταιρίες κάνουν overbbooking και είναι απίθανο να βρεις φτηνά εισιτήρια.

3. Προσπάθησε να μείνεις ενήμερος παρακολουθώντας τις ειδήσεις και τον πόλεμο «τιμών» που κάνουν οι εταιρίες σ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ψάξε για εταιρίες που μόλις μπαίνουν στην αγορά

4. Βγάλε όλα σου τα εισιτήρια με την ίδια εταιρία για να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις που προσφέρουν αν χρειαστείς ν’ αλλάξεις αεροπλάνο για να φτάσεις στον προορισμό σου.

5. Ζήτησε το news letter που προσφέρουν διάφορες εταιρίες η πρακτορεία ταξιδιών. Μη φοβηθείς το spam διότι αρκετές από αυτές προσφέρουν εκπληκτικές προσφορές. Μια από αυτές τις αξιόπιστες on-line εταιρίες είναι εδώ! 


ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Ανακάλυψε πώς να αυξήσεις τα κέρδη της επιχείρησής σου με ανέξοδους & ασυνήθιστους τρόπους

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Ζήτησε το Εντελώς Δωρεάν
η-Περιοδικό
€μπορικό Οπλοστάσιο
ΕΔΩ

 

 

 Αρχική
 Κατάλογος
 Add url
 Προγράμματα ΕΣΠΑ
 Φτηνά Εισιτήρια
 Κατάλογος Κινητών Τηλεφώνων
 Κατάλογος COSMOTE
 Κατάλογος VODAFONE